Kereső
Kifejezés:
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Facebook

Bemutatkozás:

Cégismertető

 

A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű magáncégként Cégünk főtevékenysége a nyílászáró kereskedelme és gyártása volt 1999-ig. A 2000. évtől új üzletpolitikánknak köszönhetően nagymértékben bővítettük magas értékesítési tapasztalatok mellett a Cégünk által forgalmazott termékek körét, ami új fejlődési lendületet hozott a Kft életében.

Telephelyünk és székhelyünk Budapesten a XX. kerület Helsinki út 76. szám alatt 6000m2 területen működik, melynek 50%-a beépített. Bemutatótermünkben és raktárainkban tekinthetik meg a kereskedelmi tevékenységünk fő profilját alkotó fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, árnyékolástechnikai termékeket, szigetelő anyagokat, szárazépítészeti anyagokat, homlokzati vakolatrendszereket, külső és belső ablakkönyöklőket.

Mivel Cégünk az építőiparban is hosszú évek óta szerepet vállal, valamint a munkatársaink folyamatos szakmai tovább képzéseken vesznek részt, ezért a legkorszerűbb építőipari technológiákkal, termékekkel, és szakmai tapasztalatokkal állunk a vásárlóink rendelkezésére.

Áraink, és szolgáltatásaink színvonala biztosan megnyeri érdeklődőink és vásárlóink bizalmát!

2000 évtől a Kft teljes körű szolgáltatást kínál a külső és belső nyílászárók terén. Vállaljuk az ajtók, ablakok és árnyékoló szerkezetek, ablakkönyöklők díjmentes helyszíni felmérését, szállítását, meglévő nyílászárók bontását, új nyílászárók elhelyezését, valamint a kibontott termékek elszállítását.

2005 évtől kezdődően bevezettük a magyarországi piacon a Nagymúlttal rendelkező SONOCO ALCORE cég magas minőségű SONOTUBE oszlopzsaluzati termékcsaládját, amit építőanyag kereskedőkön keresztül hozunk forgalomba. Termékünkről az alábbi honlapunkon bővebben tájékozódhat.  www.sonotube.hu

2008 évtől kezdődően forgalmazzuk a magyarországi piacon a Nagymúlttal rendelkező SALAG cég kiváló minőségű, hideg és meleg burkolatokhoz csatlakozó kiegészítő profil termékcsaládját, amit építőanyag kereskedőkön keresztül hozunk forgalomba. Termékünkről az alábbi honlapunkon bővebben tájékozódhat.  www.salag.hu

 

Cégvezető

Bejelentkezés
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szavazás
Ön milyen szempontok alapján dönt vásárláskor?
Szaktanácsadás
Műszaki tartalom
Megbízhatóság
Ár
Kapcsolat

Címünk:

1201 Budapest Helsinki út 76.

Telefon: 06/1-284-4522

Fax: 06/1-283-1603

e-mail: info@markamix.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8.00-17.00 óráig.

GPS kordináta: É47°25´29.63´´ - K19°6´15.93´´

Bemutatkozás

Webáruházunkban lévő termékek közül megtalálja azokat a termékeket, melyekkel szigetelheti, díszítheti és szebbé varázsolhatja lakását. Valósítsa meg álmai otthonát! Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk.

Elérhetőségek

Márka-Mix Kft
1201 Budapest Helsinki út 76
TELEFON: 06/1-284-4522
E-mail: info@markamix.hu
https://otthonszigeteles.hu - Márka-Mix Kft - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben