Kereső
Kifejezés:
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Facebook

Styro-Bond Plusz tapadóhíd 5 kg/ vödör

Styro-Bond Plusz tapadóhíd 5 kg/ vödör
Cikkszám: 980119
Kiszerelés: vödör

STYRO-BOND PLUSZ Univerzális Tapadóhíd

4 348 Ft
(0 Ft / )
vödör
További információk a termékről:

Alkalmazás

A STYRO-BOND PLUSZ akrilgyanta és kvarcliszt alapú, fehér színű, használatra kész massza. Alkalmazása ajánlott, ahol a felület érdesítése és erősen tapadó hordozóréteg kialakítása a cél. Alkalmazható kényes felületeken, pl. önterülő aljzatkiegyenlítő kiöntése előtt az aljzat megfelelő előkezelése érdekében, kül- és beltérben.

Növeli a tapadást, alkalmas beton, vakolt falak, valamint régi aljzatokhoz, csempére csempét típusú burkoláshoz. Enyhén nedvszívó aljzatokhoz pl. gipszkarton kezelésére is ajánlott. Kültéren színező vakolatok alá ideális alapozó szer.

Önterülő aljzatkiegyenlítő használata előtti alapozás

A termék használatra kész sűrűségű formában kerül forgalomba. Nem keverhető más anyagokkal, nem hígítható és nem sűríthető. Közvetlenül használat előtt fel kell keverni, a konzisztencia kiegyenlítése érdekében.

Erősen nedvszívó felületek esetében a nedvszívás kiegyenlítése érdekében, a portalanítás után ecsettel, kefével vagy glettvassal vigyük fel az anyagot úgy, hogy a betonhibákból adódó kisebb felületi egyenetlenségeket is teljesen fedje be. Kiváló tapadó képességgel rendelkezik, beton felület esetében ez min. 1,0 N/mm2. Kvarchomokot tartalmaz, ezáltal érdes felületet képez, jelentősen növelve a két réteg közötti tapadó felületet.

Kényes felületek kezelése

Régi leragasztott linóleum vagy padlószőnyeg felszedése estében is hasznos az alkalmazása. A ragasztómaradványokat spaklival távolítsuk el az alapról, majd az előzőek szerint vékonyan hordjuk fel. 2 óra múlva javasolt még egy réteget felvinni. Teljes száradás után a kedvezőtlen kémiai hatások ellen védelmet nyújt. Ezek után kiönthetjük az aljzatra a STYRO-BOND H24 vagy STYRO-BOND H6 önterülő aljzatkiegyenlítőt.

Alapfajták

Alkalmazható beton aljzat, hagyományosan vakolt, téglából, falazóblokkból, kerámia, habbeton, beton szilikát téglából, gipszkarton lapokból készült falak, polisztirol, XPS és ásványgyapotos hőszigetelő rendszerek, nagyon sima nedvszívó felületekre tapadást növelés céljából. Korlátozza az alap nedvszívó képességét, megakadályozza, hogy az alap túl intenzíven elszívja a vizet a frissen felvitt vakolatból, vagy glettből. Megkönnyíti a következő réteg felvitelét – a rücskös felület csökkenti a felvitt glettanyag, vékonyvakolat megcsúszását a falfelületeken. Kültéren ideiglenesen védi a homlokzatot akár fél éven keresztül az időjárási tényezőktől. Díszítő vakolás esetében védi az alapot az új réteg káros hatásaitól – kémiai gátat képez az alap és a vakolat között, korlátozva a kölcsönös egymásra hatást, csökkenti az alap színének átütését, a foltok keletkezését a vakolat felületén.

Kiszerelés: 1,5 kg ; 5kg

Bejelentkezés
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szavazás
Ön milyen szempontok alapján dönt vásárláskor?
Szaktanácsadás
Műszaki tartalom
Megbízhatóság
Ár
Kapcsolat

Címünk:

1201 Budapest Helsinki út 76.

Telefon: 06/1-284-4522

Fax: 06/1-283-1603

e-mail: info@markamix.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8.00-17.00 óráig.

GPS kordináta: É47°25´29.63´´ - K19°6´15.93´´

Bemutatkozás

Webáruházunkban lévő termékek közül megtalálja azokat a termékeket, melyekkel szigetelheti, díszítheti és szebbé varázsolhatja lakását. Valósítsa meg álmai otthonát! Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk.

Elérhetőségek

Márka-Mix Kft
1201 Budapest Helsinki út 76
TELEFON: 06/1-284-4522
E-mail: info@markamix.hu
https://otthonszigeteles.hu - Márka-Mix Kft - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben