Kereső
Kifejezés:
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Facebook

STYRO-BOND H6 Gyorskötő kül- és beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő (2-20 mm) 25 kg/zsák, 42 zsák/raklap

STYRO-BOND H6 Gyorskötő kül- és beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő (2-20 mm) 25 kg/zsák, 42 zsák/raklap
Cikkszám: 980113
Kiszerelés: zsák

STYRO-BOND H6 Gyorskötő kül- és beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő (2-20 mm)

4 684 Ft
(0 Ft / )
zsák
További információk a termékről:

Alkalmazási terület

Cement, homok és speciális adalékokból álló kül- és beltéri, csökkentett zsugorodási képességű, repedésmentes fagyálló aljzatkiegyenlítő.

Beltérben lakóépületek, irodaházak, kültéren felázástól mentes, szigetelt aljzatain, pl. teraszok, pavilonok ragasztott burkolatainak kivitelezése előtt a betonaljzat 2-20 mm közötti vastagságban a felület kiegyenlítésére szolgál. Megfelelő felületet biztosít szőnyegpadló, PVC burkolatok, ragasztott parketta és hidegburkolat alá. Padlófűtés esetén is kiválóan alkalmazható. Az aljzatnak szabvány szerint szilárdnak, por, zsír, olaj, festék, cementtej kéreg és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie.

Alapozás

A már megtisztított alapterületet STYRO-BOND HO 1:1 Univerzális mélyalapozóval, erősen nedvszívó felület esetében STYRO-BOND PLUSZ tapadóhíddal szükséges lealapozni. Az aljzatkiegyenlítővel érintkező fémeket korrózió elleni védelemmel kell ellátni. Ha az anyag nedvszívó falfelülettel érintkezik (pl.: gipszkarton), azt felhordás előtt STYRO-BOND POLIMER 1K folyékony fóliával és hajlaterősítő szalag alkalmazásával kell kezelni.  Helyiségenként, vagy egybefüggő felületeknél 50 nm-ként dilatációt kell alkalmazni. Az önterülő aljzatkiegyenlítő kiöntése előtt 2-3 órával végezzük el az alapozást és várjuk meg amíg teljesen megszárad.

Feldolgozás

Először a kb. 5-5,5 liter hideg tiszta vizet öntsük a keverőedénybe, majd folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a 20 kg poranyagot és keverjük homogén állagúra (3-4 perc). Célszerű a műveletet szabályozható fordulatszámú fúróba fogott keverőszárral végezni. A keverés akkor megfelelő, ha az anyag teljesen csomómentessé válik. 5 percig pihentessük, utána keverjük újból össze. Bekeverés után az anyagot azonnal használjuk fel. Kb. 20 percig őrzi meg tulajdonságait. Az anyagot bekeverés után célszerű az aljzat legmélyebb pontján kiönteni, majd az elterítéshez és a buborékmentesítéshez tüskés henger használata javasolt. Melegburkolat fektetése előtt hagyjuk teljesen kiszáradni, ajánlott min. 7 napot várni. 20 oC-on 6 óra elteltével, a kiöntött anyag vastagságától és nedvességtartalmától függően a felület járható, kb. 24 óra elteltével hidegburkolható. Csakteljes száradás után lehet melegburkolattal ellátni, padlófűtés beüzemelését legalább 7 nap után kezdetjük el. A padlófűtés beüzemelése során a felfűtési és lehűtési ciklusokat  szigorúan be kell tartani.  Kerülni kell az anyag gyors kiszáradását, védeni kell a közvetlen napsugárzástól és a huzattól. Kültéren a megfelelő kötési feltételek biztosítása céljából amennyiben szükséges, a friss felületet vízzel be kell permetezni, vagy fóliával takarjuk be. A szélsőséges hőmérséklet és a túl sok keverővíz használata befolyásolja a kötésidőt, a végszilárdságot, valamint hajszálrepedéseket okozhat.

A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli! A termék felhasználása szakértelmet igényel!

 Kiszerelés: 25kg

Bejelentkezés
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szavazás
Ön milyen szempontok alapján dönt vásárláskor?
Szaktanácsadás
Műszaki tartalom
Megbízhatóság
Ár
Kapcsolat

Címünk:

1201 Budapest Helsinki út 76.

Telefon: 06/1-284-4522

Fax: 06/1-283-1603

e-mail: info@markamix.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8.00-17.00 óráig.

GPS kordináta: É47°25´29.63´´ - K19°6´15.93´´

Bemutatkozás

Webáruházunkban lévő termékek közül megtalálja azokat a termékeket, melyekkel szigetelheti, díszítheti és szebbé varázsolhatja lakását. Valósítsa meg álmai otthonát! Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk.

Elérhetőségek

Márka-Mix Kft
1201 Budapest Helsinki út 76
TELEFON: 06/1-284-4522
E-mail: info@markamix.hu
https://otthonszigeteles.hu - Márka-Mix Kft - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben